Software Blue Ant

[rev_slider BlueAnt]

Blue Ant si „pikë e vetme e Informacionit“

Blue Ant është 100% web-bazë me multi-projekte për menaxhimin e programeve që keni ndërmend, kontrollit, vlerësimit dhe të kontrollit të projekteve të mbështetur nga ju.

Më shumë transparencë

Blu Ant është përgatitur nga të gjitha projektet dhe të gjithë të punësuarit në shtytje dhe mbështetjen që ju në planifikimin dhe kontrollin e funksioneve te të gjitha projektet e kompanisë tuaj të keni vendimin

Dokumentacion më i mirë

Dokumentacion më i mirë për drejtimin e të gjitha detyrave. Duke planifikuar përpara mund të jetë mungesa e stafit ose konfliktet për caktimin e detyrave më herët. Kjo mundëson vendimin më të mirë, megjithatë projekti pas kontrollit të ligjeve të tyre ndryshon. Shkurtër – kjo është gjithmonë e ndryshme se sa keni menduar. Dy botët janë të mbështetur në Blue Ant. Si rezultat i kësaj, ju keni dokumentacionin e plotë të menaxhimit të projektit tuaj dhe shërbimet e ofruara janë në dispozicionin tuaj.

Blue Ant ProjektmanagementsoftwareIntegrimi procesit kursen kohën

Për të mbledhur të dhëna të merr kohë. Të njëjtat të dhëna disa herë për të mbledhur është një humbje kohe. Blue Ant shmang punen e dyfishtë dhe përgatitjen e të dhënave në përputhje me nevojat e përdoruesve. Kjo i jep shifrat Kontrollor-it, pa pasur nevojë për këtë projekt të gjenerojë raporte shtesë.

Pasqyra të shumta

Pasqyra të shumta për të lehtësuar integrimin.

Në përgjithësi, sistemet ekzistuese janë të integruara dhe jo të zëvendësohet. Përdoruesit janë mësuar me to dhe për të gjetur shumë më shumë të lehtë të kuptojnë integrimin e një softueri të menaxhimit të projektit. Blue Ant ofron këtë shërbim në Web për kontrollin e sistemit të jashtëm.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se si ne mund t'ju ndihmojmë në mënyrë specifike? Ju lutem na dergoni Mail pastaj ne do t’iu kthejm pergjigje.