Visure Requirements

VisureRequirementsVisure Requirements është shtet-i-artit-për zgjidhje të menaxhimit sipas kërkesave. Visure Requirements mbështet, analizën inxhinierike në menaxhimin e kërkesave dhe ripërdorimin e projekteve të shumta / në strukturat e produktit.Kjo e bën të gjithë procesin e zhvillimit për zbatimin e projekteve të ndërlikuara që të sigurojë efikasitet, të matur dhe të qëndrueshëm. Për gjitha kompanitë, kjo zgjidhje ka karakteristika të shkëlqyera RDM:funksionalitetin e plotë

  • përdorshmëri të shquar
  • teknologji të përparuar
  • vlerë të madhe për para
  • rehati në mbështetje grafike të përdoruesit
  • metoda të veçanta në analizën e procesit
  • ripërdorim i katalogëve sipas kërkesës
  • OS e pavarur

[Kontakt_AOL]