Menaxhmenti Organizativ

Ndryshimet në strukturë dhe procese do të jenë të mbushura me pranin e stafit vetëm nëse ata e kuptojnë dhe janë të bindur plotësisht për qëllimet tona, duke pasur parasysh se kjo mund jetë një avantazh (personal) për secilin si pjesë e organizatës.

Përfitimet tuaja dhe Fitimi juaj

përfitim juaj është dekada jonë e përvojës

fitim juaj është puna jonë e bazuar në metodat shkencore themeluar nga

kapitali ynë kryesor si pasuri e përvojës.

Përfitimi i juaj është ne si të ndajmë ato me ju, jo nga receta të thjeshta, të cilat mund të jenë të vlefshme në çdo mënyrë jo – ekzistuese. Kjo është për shkak të menaxhimit tonë me përvojë shumë të artë konsulente, të veprojë me ndjenjën e proporcionit. Ekskluzivisht për t’iu mbështetur ju kur gjendja juaj është unike. Është e vlefshme të kërkoni për „praktikë të drejtë“ dhe për shoqruesit me përvojë. Ndoshta ju jeni duke filluar te beni një kthim kritik– Na lerni te jem udhërrëfyesit tuaj.

Objektivi ynë

Kjo organizatë është dinamike për (know how). Të keni parasysh dinamikën specifike të organizatës suaj për t’i dhënë transferimin e know how /(Dijm-si), pa friken e humbjes dhe për të prodhuar një mjedis për stafin tuaj për të jetuar në mënyrë konstruktive.

Ofrimi i shërbimeve / Kompetencat Qendrore

Menaxhimi i Ndryshimeve

Dizajnimi i ndryshimeve organizative kërkon strukturat e rëndësishme dhe instinktin e sigurt për të shmangur konfliktit embrional.

Projekte që gjenerojnë ndryshim,nevoja per ndryshime shpesh krijon projekte. Ne ju mbështesim në këtë zonë menaxhimin e tensionit në mënyrë të ndjeshme.

Menaxhimi i Procesit Biznes

Ndoshta disa procedura të provuar ndryshojnë për shkak të situatës aktuale të biznesit tuaj. Për të mbajtur organizimin efikas dhe të fuqishëm, gjithmonë çon në çështjet kyçe si: „kush bën çfarë dhe si?“. Përpunimi bashkëpunues i cili është thelb I kesaj, janë të njohura si investime te suksesshme.

Përqendrimi në këto procese-thelbsore do të thotë përqendrim në suksesin e biznesit tuaj. Dhe nuk shpërndahet.

Për të mësuar më shumë rreth asaj se si ne mund t'ju ndihmojmë në mënyrë specifike? Ju lutem na dergoni Mail pastaj ne do t’iu kthejm pergjigje.